Závody modelů nebo zápas s Turky. Víkend v Liberci slibuje atraktivní podívanou



 14. 07. 2017

Třetí prázdninový víkend je tady proto, aby si lidé na Liberecku vybrali ze spousty možností, jak si jej nejlépe užít. Je libo fotbal, závody, vědecký workshop nebo letní kino? Každému je přáno vybrat si podle vlastního gusta.

Na své si o víkendu určitě přijdou příznivci modelů silničních aut na dálkové ovládání. V sobotu 15. července od 9.00 do 14.30 hodin mají na dráze na centrálním parkovišti u Home Credit Areny možnost zhlédnout závody Extreme Cup. Akce se uskuteční pouze v případě příznivého počasí.

Ochuzeni nezůstanou ani fanoušci fotbalu. Od sobotních 18.30 hodin se na stadionu U Nisy střetne domácí FC Slovan Liberec v utkání letní přípravy s tureckým Rizesporem.

Jak chutná kaviár z limonády nebo zmrzlina z kapalného dusíku? To mohou v sobotu 15. i v neděli 16. července zjistit návštěvníci libereckého iQPARKU. Vždy od 14 hodin je tam čeká speciální makromolekulární workshop.

Zajímavý program na sobotu a neděli nabízí rovněž 20 kilometrů vzdálený hrad Grabštenj, kde Sokolník Alexandr Vrága seznámí návštěvníky s chovem a výcvikem dravých ptáků. Oba dny od 13. hodiny při ukázkách postupně představí sokola, poštolku, raroha, káně, výra velkého a sovu pálenou.

Víkend mohou zájemci příjemně zakončit v Lidových sadech. Letní kino tam bude v neděli od 21.15 promítat kultovní film amerického režiséra Quentina Tarantina – Pulp Fiction: historky z podsvětí. Při nepřízni počasí se projekce přesune do Malého sálu. Vstupné je zdarma.


Autor: ) (red



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: