OBRAZEM: Mořští ježci, sarančata či tarantule. Liberecký Fresh Festival však ovládl Q Burger



 27. 05. 2019

Druhý letošní Fresh Festival je minulostí. Po Plzni se dočkali na severu Čech, konkrétně v Liberci. A ani pod Ještědem se návštěvníci rozhodně nenudili. Krom televizního „šéfa“ Zdeňka Pohlreicha slavil velký úspěch herec a bloger Lukáš Hejlík. V diváckém hlasování obstál Q Burger Bar.

Krásné počasí je vždy polovinou úspěchu. Když se k němu přidá i kvalitní jídlo, nemůže mít akce jiný než pozitivní ohlas. A nejinak tomu bylo v případě Beko Fresh Festivalu v Liberci. Ve veseckém areálu si přišli na své opravdu všichni.

„V Liberci jsme pořádali festival potřetí a jsme moc rádi, že si našel svoje fanoušky a věrné návštěvníky, kteří si umí festivalovou atmosféru skutečně užít. Letos jsme pro hosty festivalu vylepšili nejen nabídku, ale také odpočinkové zóny, přidali místa k sezení a velkokapacitní stan,“ popisoval organizátor akce Petr Jirásek.

Krom tradičních tváří v podobě Zdeňka Pohlreicha či Romana Vaňka slavil velký úspěch herec a bloger Lukáš Hejlík. Specialitou byla takzvaná extrémní gastrozóna. Ta nabídla něco, co si běžně v českém obchodě nekoupíte. A tak lidé ochutnávali mořské ježky, sarančata či šneky.

„Extrémní gastronomie potěšila znalce a byla výzvou pro experimentátory. Fotka s tarantulí na talíři teď zdobí nejeden instagramový profil,“ dodal Jirásek. Divácké hlasování však opanoval Q Burger Bar.

Na poslední letošní Fresh Festival se mohou těšit lidé v Pardubicích. Dočkají se 15. a 16. června.


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: