Liberecko hledá Ženu roku. Hlasovat lze do konce prázdnin



 01. 08. 2018

Ocenění žen, které jsou nejen jedinečné, ale zároveň velmi úspěšné v oborech, jimž se věnují. To je soutěž Žena regionu, kterou Liberecký kraj vyhlašuje také v letošním roce. Svou favoritku mohou hlasující vybírat až do konce srpna.

Pedagožka baletu, úřednice, ředitelka divadla či farářka. To je jen stručný výběr rozmanitých profesí, jimž se věnují ženy nominované na titul Žena regionu 2018. Do té se zapojil také Liberecký kraj.

„U všech žen jde o mimořádně silné příběhy. Všechny mají můj velký obdiv,“ uvedla k soutěži radní Libereckého kraje Radka Loučková Kotasová.

Nejen na Liberecku, ale v každém kraji půjde do regionálního souboje desítka nejlepších vybraných. Vítězka ze severu Čech se může stát zároveň královnou celého Česka. Pokud totiž dostane více hlasů než její sokyně v jiných krajích, opanuje také celorepublikové hlasování.

Soutěž je vyhlašována od roku 2009. Hlasovat je možné do konce srpna na soutěžním webu. Jméno vítězky bude slavnostně představeno na galavečeru v Galerii Lázně, a to 19. září.

 

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: