FOTO: V Liberci se srazila tramvaj s BMW, čtyři lidé byli v šoku




Kolize tramvaje převážející pětatřicet cestujících a vozu BMW s třemi lidmi se odehrála v Tanvaldské ulici v Liberci. Nehoda se naštěstí obešla bez vážnějších zranění, čtyři lidé ale utrpěli šok.

Tramvaj na lince 11 se v Tanvaldské ulici srazila s osobním autem značky BMW v pátek před třičtvrtě na jednu odpoledne. 

"Čtyři osoby v šoku, ale naštěstí jen s lehkým zraněním, se hasičům podařilo dostat z vozu BMW dveřmi," uvedla mluvčí hasičů v Libereckém kraji Pavlína Bílková s tím, že hasiči ani nemuseli použít techniku k vyproštění, nehoda skončila pouze s pomačkanými plechy. 

"Dvěma dospělým a dítěti školního věku poskytli předlékařskou první pomoc, zajistili tepelný komfort a předali je do péče zdravotníků," dodala mluvčí hasičů.

V tramvaji tou dobou cestovalo pětatřicet osob. Nikdo z nich nebyl zraněn. Provoz na trati tramvajové linky byl na několik desítek minut omezen.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: