Noční jízda skončila tragicky, rána do stromu u Liberce si vyžádala lidský život



 23. 07. 2017

Čelní náraz do stromu ukončil noční jízdu u Jeřmanic nedaleko Liberce. Nehodu nepřežil jeden ze tří cestujících, další dva museli být převezeni do nemocnice.

Tragická dopravní nehoda se stala v noci na neděli. Liberečtí hasiči k ní vyjížděli po půl čtvrté ráno. V silně zdeformovaném vozu po čelním nárazu zůstali zranění dva lidé, třetího cestujícího náraz vymrštil mimo auto. 

"V době příjezdu hasičů byl jeden člověk mimo vozidlo, další dva lidé byli uvnitř zaklínění a hasiči je dostali ven s pomocí hydraulických vyprošťovacích nástrojů," uvedla mluvčí hasičů Libereckého kraje Zdenka Štrauchová.

Zatímco dva zranění byli převezeni sanitkami do nemocnice, u třetího zraněného se záchranáři pokoušeli jej přivést k životu, avšak marně. 

"Přes veškerou snahu záchranářů konstatoval lékař smrt," dodala Štrauchová.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: