Přes léto jsme nezaháleli a připravili čtyři novinky, které mění portál City.cz

05.09.2018
Léto je pryč jako voda ve vyprahlé krajině a ani v době dovolených a padajících teplotních rekordů jsme nezaháleli. Proto bychom vám nyní rádi dali vědět o novinkách na City.cz, které jsme si během uplynulého horkého léta připravili.
  1. Tou hlavní je spuštění nové homepage City.cz kde kromě zpravodajství napříč krajskými městy naleznete i přehled všech pozvánek uveřejněných na City.cz. Tedy i těch Vámi vložených. :)
  2. A když jsme u těch pozvánek -  schválené pozvánky jsou nově řazeny i jako hlavní zpráva na homepage ve městě, kde se Vaše akce uskuteční.  Následně jsou Vaše pozvánky sdíleny i na redakční sociální sítě se zacílením na jednotlivá města. Díky této novince jsou nyní Vaše pozvánky více na očích, což se velmi příznivě projevilo i na jejich čtenosti.
  3. Jednodušší vkládání akcí - pro vložení pozvánky nyní nepotřebujete registraci na City.cz! 
  4. Součástí nové homepage City.cz je i nová "hitparáda" nejčtenějších pozvánek za uplynulý týden i s počtem rozkliknutí pozvánky. 

​Homepage City.cz čeká ještě několik inovací a změn (přibudou další sekce jako obrazové fotogalerie apod.). V průběhu září provoz za chodu ladíme, proto omluvte případné nedostatky. :)

Uvítáme ale i zpětnou vazbu, co byste rádi vylepšili, změnili, co Vám přijde dobré či co byste třeba chtěli jinak.

Místo události: Palackého 44,Jihlava


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz

Ukázat další blog tohoto autora


  • Líbil se Vám tento článek?
  • Zajímal by článek někoho z vašich přátel?
  • Máte co k článku říct? Využijte komentářů.

  • Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
    Chcete o nich vědět mezi prvními?

    Přidejte se k nám na facebooku!

    Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

    Partneři portálu: