FOTO: Vypil 4 litry alkoholu a pak se Slovák v Liberci pustil do ničení aut



 11. 08. 2017

Čtyřicetiletý opilý muž tropil v noci nepříjemnosti u jednoho z z libereckých obchodních domů. Nejprve rozbil vstupní posuvné dveře do obchoďáku, pak si vyhlédl auta zaparkovaná na parkovišti. Pustil se do jejich demolice.

Opilý čtyřicetiletý Slovák vypil za večer bezmála čtyř litry alkoholu. A pak šel "do akce". Nejprve v noci z pondělí na úterý rozbil skleněné dveře do obchodního centra, následně se přesunul na parkoviště, kde si vyhlédl jedno ze zaparkovaných aut. 

A autu značky seat dal co proto. "Ulámal stěrače a venkovní zpětná zrcátka a rozbil zadní okno pátých dveří," uvedl mluvčí policie v Libereckém kraji Vojtěch Robovský. 

Řádění ale neměl zřejmě dost, a tak jeho pozornost zaujalo další zaparkované auto, tentokrát ford, u kterého rozbil okno u dveří. Vandalovi pak neodolaly ani světla nedaleko stojícího mercedesu. 

Řádění agresora ukončila až ochrankou objektu přivolaná policejní hlídka. "Muž bez bot sedící na betonovém podstavci nejprve dělal, jakoby o ničem nevěděl," dodal mluvčí policie. 

Konfrontován s kamerovými záznamy, na nichž bylo dopodrobna zaznamenáno jeho počínání, rozvázalo čtyřicetiletému Slovákovi jazyk. Nakonec svůj vztek a počínání odůvodnil neshodami s manželkou a svojí opilosti. Dost času přemýšlet o škodě převyšující 60 tisíc, kterou natropil, v policejní cele, kam ho policisté převezli. 

Po vystřízlivění mu liberečtí kriminalisté sdělili obvinění z poškození cizí věci a výtržnictví, za což mu v případě odsouzení může hrozit vězení až na dva roky.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: