Řidič osobního auta nepřežil srážku s traktorem, u nehody zasahoval vrtulník




U Jablonného v Podještědí se řidič auta srazil s traktorem a tato nehoda měla bohužel tragickou dohru. Šofér zůstal zaklíněný ve svém autě a vážným zraněním na místě podlehl. Traktoristu záchranáři transportovali vrtulníkem do nemocnice.

Ze zatím neznámých důvodů skončil řidič auta zaklíněný ve vleku projíždějícího traktoru. Nehoda se stala u Jablonného v Podještědí a ihned uzavřela provoz a místní silnici. 

Srážka skončila pro šoféra auta tragicky. „V osobním vozidle zůstal zaklíněný řidič, který vážným zraněním na místě podlehl,“ řekla mluvčí záchranářů Libereckého kraje Zdenka Štrauchová.

„Osobní automobil byl zaklíněný ve vleku traktoru. Aby hasiči stroje od sebe dostali, museli nejprve hydraulickým rozpínákem zvednout vlek a potom navijákem cisterny vozidlo vytáhnout,“ dodala.

Okolnosti nehody stále prošetřují policisté, řidiče traktoru liberečtí záchranáři museli převést do nemocnice. „Druhá osoba utrpěla zranění, hasiči pomáhali s transportem do vrtulníku,“ popsala na závěr situaci Štrauchová.


Autor: Lukáš Vaňkát



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: